Transparent
Inloggen
Sluiten

'Beenhakker zeer emotioneel over afketsen transfer Wanderson'

1 februari 2010 21:34

Verslaggever: K

Volgens Johan Derksen heeft Leo Beenhakker vandaag zeer emotioneel gereageerd over het afketsen van de transfer van Wanderson. Dat werd gemeld in het programma Voetbal International. Hij zou hebben laten weten er 'zwaar de pe' in te hebben en het absoluut niet eens te zijn met de beslissing van de directie. Via een 'Babovic-constructie' zou de speler gehaald kunnen worden. 'Voor mij was er geen reden om de transfer niet door te laten gaan' zo zou Beenhakker hebben laten weten volgens Derksen.

In een reactie liet de directie weten begrip te hebben voor de grote teleurstelling bij Beenhakker. 'Het is zijn taak om de juiste spelers te zoeken en halen,' aldus een reactie van de directie. Dat bleek echter niet haalbaar financieel.




Tags

beenhakker afketsen emotioneel wanderson derksen babovic constructie leo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment