Transparent
Inloggen
Sluiten

Wanderson zeer teleurgesteld over afketsen transfer

1 februari 2010 21:01

Verslaggever: K

Op de website van het Algemeen Dagblad bevestigt een woordvoerder van Feyenoord dat de transfer van Wanderson is afgeketst. "We hadden hem laten keuren om in ieder geval klaar te zijn om op het laatste moment toe te kunnen slaan. Maar het is helaas niet gelukt om voor de transferdeadline naast Slory nog meer spelers te verkopen. Het is een financiële kwestie."

In Zweden liet de zaakwaarnemer van Wanderson weten dat zijn pupil zeer teleurgesteld is over het mislukken van de transfer. 'Hij had er echt zijn zinnen op gezet' aldus de zaakwaarnemer.' Niet uitgesloten wordt dat Wanderson nu naar een andere competitie gaat, waar de transferdeadline later is, zoals Rusland.




Tags

wanderson afketsen transferdeadline keuren kwestie mislukken pupil rusland slory zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda