Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord lanceert website Feyenoord Academy

31 januari 2010 13:49 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoords jeugdopleiding heeft zondag om 12.00 uur een eigen website gelanceerd, die te bereiken is via www.feyenoordacademy.com. Op deze website is alles over Feyenoords jeugdelftallen en de werkwijze op Varkenoord te lezen. Naast nieuws, standen, programma’s en wedstrijdverslagen zijn op de site alle elftallen en spelers van de jeugdopleiding terug te vinden.

De website van de Academy kon gerealiseerd worden dankzij de opbrengst van de inzamelingsactie ‘Voor Feyenoord Van Ons’ van de Feyenoord Supporters Vereniging (FSV). De financiële bijdrage die Feyenoords jeugdopleiding via deze actie kreeg werd verder onder meer gebruikt voor een spelervolgsysteem, verbetering van de videoanalyse en verschillende verbouwingen op Varkenoord, waardoor efficiënter gewerkt kan worden.

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

academy varkenoord efficienter feyenoordacademy fsv gelanceerd inzamelingsactie spelervolgsysteem verbouwingen videoanalyse wedstrijdverslagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.458 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda