Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior akkoord, Schet weet nog van niets

30 januari 2010 12:44

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Excelsior coach Alex Pastoor weten zich te kunnen vinden in de overgang van Schet naar Feyenoord. "Ik wist dat zijn naam op het lijstje stond. Het is logisch dat als Slory weggaat Feyenoord Schet als vervanger terughaalt. Schet is ook een rechtsbuiten. Hij is snel, heeft een goede actie in huis en heeft het in de eerste helft van het seizoen ook laten zien. Ik kan me hier helemaal in vinden."

Zelf zegt hij echter nog van niets te weten. "Als ik per direct terug kan keren, dan vind ik dat mooi. Want iedereen wil graag voor Feyenoord spelen. Maar nogmaals, officieel weet ik nog van niets."




Tags

schet excelsior pastoor slory terughaalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.617 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida hartman jong leipzig middenveldert mijns pina portugal restwaarde schouten slot smal sparta stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment