Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep Feyenoord: kom op tijd

30 januari 2010 09:44

Feyenoord roept alle fans op aanstaande zondag op tijd te komen. Feyenoord-Ajax is nagenoeg uitverkocht. Dat betekent dat dik 47.000 toeschouwers de wedstrijd van aanstaande zondag zullen bezoeken. Feyenoord adviseert alle bezoekers daarom om op tijd naar het stadion te komen en waar mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Feyenoord verzoekt alle supporters ook om het elftal op een positieve manier te ondersteunen en kwetsen en/of discriminerende spreekkoren achterwege te laten. Aansluitend zal er vanuit de veiligheidsorganisatie extra aandacht zijn voor kwetsende spreekkoren en zal getracht worden aanstichters ervan eerder aan te spreken op ongewenst gedrag.

DENK AAN UW MEDESUPPORTERS, SCHUIF DOOR
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera. Feyenoord rekent op uw medewerking en wenst u een plezierige en succesvolle Klassieker toe.

CONTROLE OP IDENTITEITSBEWIJS
Conform de standaardvoorwaarden van de KNVB dienen bezoekers van wedstrijden in het betaalde voetbal zich altijd te kunnen legitimeren ten overstaan van daartoe bevoegde personeel. Daaronder vallen in dit geval veiligheidsmedewerkers van Feyenoord. Wij verzoeken alle bezoekers dan ook er voor te zorgen dat zij in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

Supporters die niet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs lopen helaas het risico op een sanctiemaatregel:
1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiële waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod

Feyenoord doet een dringend beroep op haar supporters om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat voornoemde sancties achterwege kunnen blijven.
Tags

identiteitsbewijs legitimatiebewijs medesupporters spreekkoren uitsluitend aansluitend aanstichters beroep bevoegde cetera conform discriminerende getracht identiteitskaart jassen klassieker knvb kwetsen kwetsende legitimeren lokaal nagenoeg ongewenst openbaar overstaan paspoort personeel plezierige rijbewijs sanctiemaatregel sancties stadionverbod standaardvoorwaarden stoel tassen toeschouwers veiligheidsmedewerkers veiligheidsorganisatie veiligheidsredenen vermaning vervoer voornoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment