Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord houdt huis in Eindhoven: 0-3

27 januari 2010 22:37

Feyenoord heeft de halve finale van de KNVB beker weten te behalen. in de kwartfinale was de ploeg op imponerende wijze met 0-3 te sterk voor PSV. Op de zegee was niets af te dingen.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd. Het zou op 0-1 komen toen Maza onderuit ging en El Ahmadi optimaal kon profiteren. Vervolgens zette PSV druk. Het was echter Van Bronckhorst die via een prachtig schot in de kruising voor de 0-2 zorgde.

In de tweede helft plooide Feyenoord terug. Doordat het compact en agressief speelde wist PSV zich nauwelijks raad. De meeste afvallende ballen waren voor de Rotterdammers. Daardoor blee Feyenoord gevaarlijk.

Naarmate het duel vorderde raakte PSV leeggespeeld en kon Feyenoord steeds makkelijker gaan voetballen. Dat leidde uiteindelijk bij een van de uitbraken in de slotfase via een prachtig stiftje van El Ahmadi tot de 0-3.




Tags

ahmadi afvallende blee bronckhorst compact imponerende knvb kruising leeggespeeld maza naarmate plooide stiftje uitbraken vorderde zegee

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bommel both brain clearly detailed during fildena geertruida heerenveen intensiteit into kraaij kuip medication modern pec performance players schreuder slot stuivenberg timber vakken willykment yoda