Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen onderhandelingen met Van Wonderen over nieuw contract

7 oktober 2001 00:27

Verslaggever: RvN

Tot verbazing van Van Wonderen zelf heeft Feyenoord nog steeds geen aanstalten gemaakt om de besprekingen te starten over een nieuw contract met de verdediger, zo liet hij zelf weten tegen Feyenoord TV. Het contract van van Wonderen loopt aan het einde van het seizoen af en hij mag dan ook in januari gaan praten met andere clubs. De blessure-gevoelige Van Wonderen is teleurgesteld dat Feyenoord nog geen contact met hem hierover heeft opgenomen. Het geeft volgens hem te denken dat dit in oktober nog steeds niet is gebeurt. Rob Baan liet in een eerder stadium weten af te willen wachten hoe enkele spelers dit seizoen zouden presteren alvorens te willen praten over contractverlenging.

Meer op




Tags

wonderen aanstalten baan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lachwekkend lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda