Duur puntverlies voor Feyenoord

24 januari 2010 16:30

Feyenoord heeft uit bij VVV-Velo duur puntverlies geleden. Het zou uiteindelijk 1-1 worden in Venlo. Paauwe zorgde via een eigen doelpunt voor de treffer van Feyenoord.

Feyenoord speelde een hele matige eerste helft. VVV was beter en kon aanspraak maken op een doelpunt. Feyenoord zette daar bar weinig tegenover. Na rust kwam Feyenoord op een andere manier het veld in. Dat leverde uiteindelijk de voorsprong op. Van Bronckhorst gaf na 20 minuten voor, waarna Patrick Paauwe, aanvoerder van VVV, de bal in eigen doel gleed. Feyenoord had vervolgens de controle over de wedstrijd. De ploeg had op 0-2 moeten komen, maar met name Wijnaldum verzuimde dit. Daardoor kon VVV in de slotfase via invaller De Regt alsnog op gelijke hoogte komen.