Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen verrassingen laatste training Feyenoord

23 januari 2010 13:23

Met een selectie die bijna op oorlogssterkte (Fernandez, Leerdam en Castaignos ontbreken nog), begint Feyenoord aan de 2e helft van de competitie tegen VVV. In de punt van de aanval staat het koppel Tomasson en De Guzman met op de flanken Wijnaldum en Cisse. Stefan de Vrij begint op de rechtsback positie. Sigourney Bandjar die wel volledig meetrainde, moest tijdens de afsluitende partij plaats maken bij de tegenpartij voor Bart Schenkeveld.

Met het wegvallen van Ignjatovic lijkt er een kans te komen voor weer een jongeling namelijk Kai Ramsteijn. De debutant speelde bij het schaduw elftal op de plaats naast Kevin Hofland.

Foto’s van de training vind je op www.feyenoordtraining.nl




Tags

verrassingen bandjar castaignos cisse fernandez feyenoordtraining flanken foto guzman hofland ignjatovic jongeling koppel leerdam meetrainde oorlogssterkte ramsteijn schaduw schenkeveld sigourney stefan tegenpartij tomasson vvv wegvallen wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave