Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog geen concrete interesse voor De Guzman

23 januari 2010 10:46

Verslaggever: K

Tien dagen voor het einde van de transfermarkt is er nog geen concrete interesse voor De Guzman. Mario Been in het Algemeen Dagblad: "Voetbaltechnisch kan hij zonder meer mee in de top-vijf van Spanje. Dat is ook het land waar hij naar toe wil. En zo’n stap kan hem misschien snel verder brengen. Maar tot op heden is er geen enkele club die zich bij ons voor hem heeft gemeld. Dus maak ik graag gebruik van hem. Feyenoord wordt sterker met De Guzman op het veld. De combinatie met Tomasson is uitstekend, dat bleek aan het begin van het seizoen al”, aldus Been.

Tegen beter weten in stelde Been zijn speler ook nog een andere optie voor. “Ik heb gezegd dat hij eventueel ook zijn contract met twee seizoenen kan verlengen.” Het antwoord op de laatste opmerking wachtte Been echter niet af. De Canadees heeft al meerdere malen laten weten te willen vertrekken, met Spanje als beoogde bestemming.




Tags

guzman bestemming malen tomasson wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda