Smolarek scoort tegen 7 man van Oekraine

5 oktober 2001 21:56

Feyenoord's aanvaller Ebi Smolarek was vrijdag opnieuw trefzeker voor het Poolse nationale elftal tot 21 jaar. Smolarek scoorde het eerste doelpunt in het duel tegen Jong Oekraine. Jong Polen zou uiteindelijk met 3-0 winnen. De winst was een eitje voor Jong Polen. De Oekrainers verloren in de tweede helft namelijk maar liefst 4 (!) spelers met een rode kaart. Daarnaast kregen zij nog eens 5 gele kaarten. De Polen hoefden slechts 1 gele kaart te incasseren in het uiterst bizarre duel. De tweede rode kaart, een minuut na de eerste in de 48ste minuut, werd de Oekrainer Walejew getoond na een overtreding op Smolarek.

Jong Polen heeft zich door de winst als tweede gekwalificeerd voor de achtste finales.