Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging: reserveer geen kaarten voor RKC-Feyenoord

20 januari 2010 19:20 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

De Supportersvereniging stelt een groot tegenstander te zijn van de verplichte vervoersregeling naar RKC.

Ondanks dat steun aan onze jongens van belang is en er altijd supporters zijn die hoe dan ook naar de wedstrijd willen, doen wij opnieuw een oproep om geen kaarten via Feyenoord te reserveren voor deze wedstrijd. Feyenoord laat de keuze aan de supporters. Indien er voor maandag 25 januari minder dan 300 reserveringen zijn voor wedstrijdkaarten neemt de club geen enkele kaart af via RKC. Supporters die eventueel wel gereserveerd hebben ontvangen dan ook geen kaart.

Nu is het moment om gezamenlijk te laten zien, aan zowel de Gemeente Waalwijk als aan andere Gemeentes in Nederland, dat wij het als Feyenoord zat zijn om via verplicht combivervoer wedstrijden te moeten bezoeken die niet onder de categorie risicovol vallen, die in Rotterdam altijd welkom zijn op vrij-vervoer.

Feyenoord maakt aanstaande maandagochtend de stand van zaken kenbaar. Laat de club en de FSV niet in de kou staan. Wees solidair en reserveer niet.


Meer: Supportersvereniging

Meer op Supportersvereniging




Tags

rkc supportersvereniging reserveer combivervoer fsv gemeente gemeentes kenbaar kou nederland reserveren reserveringen solidair vervoer vervoersregeling wedstrijdkaarten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda