Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verzorging Blankemeijer niet meer op te brengen

19 januari 2010 19:12

Verslaggever: K

De Supportersvereniging stelt in een reactie het gedwongen vertrek van Fred Blankemeijer te begrijpen, ondanks de onvrede van Blankemeijer zelf daarover..

Het geestelijk gestel van de heer Blankemeijer is prima in orde maar zijn fysieke gestel is van dien aard dat hij gedurende de dag verzorgd moet worden. Jarenlang hebben een aantal werknemers bij de club zijn dagelijkse verzorging met liefde en geduld op zich genomen. Zijn beperkingen zijn nu van dien aard dat dit voor die werknemers niet meer op te brengen is.

Daarom heeft Feyenoord in december besloten dat 'ome Fred' moet stoppen met zijn werkzaamheden. Daarentegen behoudt hij zijn salaris, zijn plaats in de directors-box, zijn parkeerplaats dus eigenlijk alle privileges die hem toen door toenmalig voorzitter Van den Herik zijn toegezegd en waaraan de huidige directie zich keurig houdt.


Meer: Supportersvereniging




Tags

blankemeijer verzorging dien gestel supportersvereniging box directors geestelijk heer herik keurig liefde ome onvrede parkeerplaats privileges

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki