Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: nooit meer spelers halen op basis van DVD's

13 januari 2010 22:17

Verslaggever: K

Tegenover Sportweek laat Leo Beenhakker weten dat de komst van Ignjatovic een fout was. "Mario en ik hebben de fout gemaakt om een oordeel over hem te vellen op basis van wat dvd’s. Dat kwam omdat Mario nog vol met NEC in de slag zat en ik met Polen. En niemand kon ons garanderen dat Ron Vlaar sterk terug zou komen. We waren op zoek naar een pure verdediger. Op basis van de dvd’s maakte Ignjatovic een goede indruk. Daarna heeft iemand van onze scouts (Rinus Israel) nog een wedstrijd live van hem gezien. Hij kwam terug met een positief rapport. Toen hebben we het erop gewaagd. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een speler haalde zonder hem zelf te hebben zien spelen. En de laatste, inderdaad."

Meer: Sportweek




Tags

dvd beenhakker ignjatovic sportweek garanderen gewaagd israel leo polen rapport rinus ron vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki