Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: weg uitgestippeld om De Guzman transfer te bezorgen

13 januari 2010 21:04

Verslaggever: K

Tegenover Sportweek laat Leo Beenhakker weten dat Feyenoord er alles aan doet om De Guzman zijn transfer te bezorgen in de winterstop. "Er is een weg uitgestippeld om te kijken of Jonathan bij de club van z’n dromen terecht kan komen én wij nog deels aan ons trekken kunnen komen. Wij én hij hebben nou eenmaal de pech gehad dat hij twee keer achter elkaar geblesseerd is geraakt. Wat Jonathan nu wil, willen wij gezien de situatie ook. Ik heb er al een paar keer met hem en zijn zaakwaarnemer Rodger Linse over gesproken. Het is ons beider streven om zijn situatie in januari op te lossen. Maar we zijn daarbij wél afhankelijk van andere clubs."

Meer: Sportweek




Tags

beenhakker guzman jonathan sportweek beider leo linse rodger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave