Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker hoopt nog steeds op aanvaller, kandidaat afgeketst

13 januari 2010 16:40

Verslaggever: K

Leo Beenhakker liet tegenover Radio Rijnmond weten nog steeds hoop te hebben dat hij een aanvaller kan strikken in de winterstop. "We willen er graag iemand bij die goals maakt. Het verschil met PSV en FC Twente is dat zij meer scoren en daar wil ik wat aan doen. Ik was heel ver met een jongen die bij één van de grote Engelse clubs onder contract staat, maar dat is helaas afgeketst."

"Mario Been noemt het tovenarij als het me zou lukken. Ze noemen me al Leo Kazan," zegt 'Don Leo' lachend. "We richten ons met name op jongens die bij de grote clubs buiten de boot vallen en bij ons de volgende stap in hun carrière willen zetten."




Tags

beenhakker leo kazan rijnmond tovenarij twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.338 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda