Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerucht over interesse Nürnberg voor Makaay neemt toe in omvang

1 januari 2010 21:59

Verslaggever: K

Een dag na de melding van Makaay op zijn eigen website dat er niets speelt rond zijn persoontje, kwam in Duitsland het gerucht dat 1. FC Nürnberg interesse zou hebben voor Makaay. Aangezien de bron weinig serieus leek, lieten we dat nieuws terzijde liggen. Daarin werd gemeld dat Makaay graag naar 1. FC Nürnberg zou willen en bereid was daarvoor een groot deel van zijn salaris in te leveren. Sindsdien is het gerucht echter zijn eigen leven gaan leiden. Alle Duitse media melden de interesse inmiddels. In Nederland melden o.a. VI en Nu.nl op basis van berichtgeving in Der Kicker over de interesse van de Duitse club voor Makaay. Berichtgeving lijkt echter vooralsnog nog steeds van de oorspronkelijke bron te komen.




Tags

makaay nurnberg omvang duitsland kicker nederland persoontje terzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda