Transparent
Inloggen
Sluiten

Aachen denkt ook aan Makaay, Hofland gaat niet in winterstop

24 december 2009 18:28

Verslaggever: K

Tegenover het lokale Aachener Zeitung heeft Erik Meijer, sinds kort technisch directeur van Alemannia Aachen laten weten dat de contacten met Kevin Hofland niet voor de komende winterstop zijn. De Duitse club hoopt de verdediger komende zomer te strikken. Hofland heeft nog een contract tot 2011 bij Feyenoord. 'Hofland zal zeker niet in de winterstop komen. Komend jaar zullen we opnieuw praten' aldus Meijer, die Hofland voor twee jaar zou willen vastleggen.

Aachen wordt ook in verband gebracht met Roy Makaay. Meijer wilde dat niet ontkennen. Volgens Meijer is het 'zeker een speler die weet waar hij moet staan om een goal te maken'. Volgens Meijer zal Makaay echter bereid moeten zijn om flink in te leveren als hij naar Aachen wil komen.




Tags

hofland aachen meijer makaay aachener alemannia ontkennen zeitung

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.525 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave