Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing FC Den Bosch - Feyenoord; Systeem nog onduidelijk

29 september 2001 11:21

Verslaggever: RvN

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14.30 uur in Den Bosch haar competitiewedstrijd tegen de plaatselijke FC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Ben Haverkort. De wedstrijd is voor Feyenoord supporters uitverkocht. Na de enorme domper tegen Sparta Praag is er veel gepraat binnen de ploeg om de neuzen allemaal weer in dezelfde richting te krijgen en de onenigheden te verbannen. Zaterdagmorgen om 10.30 uur staat er nog een training op het programma om de laatste details voor de wedstrijd door te spreken en te oefenen.

Bij Feyenoord ontbreken Ono, Elmander en Van Wonderen nog steeds met blessures. De wedstrijd komt voor Ono net te vroeg. Ook Igor Korneev is nog altijd niet geheel wedstrijdfit. FC Den Bosch kent eigenlijk helemaal geen problemen, de ploeg kan zo goed als compleet aan de wedtsrijd tegen Feyenoord beginnen.

Het blijft vooralsnog onduidelijk met welk elftal Feyenoord zal starten en of het met het meer verdedigende team zoals dat in de Champions League zal doorgaan of dat het weer teruggaat naar het competitieteam een paar weken geleden met 2 buitenspelers.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Zoetebier, Emerton, De Haan, Van Gobbel, Rzasa, Bosvelt, Tomasson, Paauwe, Kalou, Van Hooijdonk, Leonardo.

NB: Bonaventura Kalou speelt zondag zijn honderdste competitiewedstrijd voor Feyenoord.

Meer op




Tags

kalou ono voorbeschouwing bonaventura bosvelt buitenspelers competitieteam elmander emerton gobbel haan haverkort honderdste hooijdonk igor korneev leonardo onenigheden paauwe plaatselijke praag rzasa sparta teruggaat tomasson verbannen wedtsrijd wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda