Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste mogelijkheid om unieke theatervoorstelling te zien!

14 december 2009 21:08

Verslaggever: K

Vele honderden supporters (waaronder ook Mario Been) hebben de voorstelling gezien maar nu is het einde in zicht. Op vrijdag 18 december is één van de laatste mogelijkheden om de voorstelling Hand in Hand Kameraden van het Rotterdams Wijktheater te zien. In Theater Zuidplein, aanvang 20.15 uur bent u van harte welkom om naar de voorstelling te komen kijken.

Wil je *2 vrijkaarten* ontvangen voor deze voorstelling, stuur dan een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar:
anamaria@rotterdamswijktheater.nl of bel 010 – 423 01 92. Dan word er contact met je opgenomen hoe je de kaarten ontvangt! Let wel, op is op.

Voorstelling:
Hand in Hand KAMERADEN is het vervolg op de theaterproductie Hand in Hand ter ere van het 100-jarig bestaan van Feyenoord dat volle zalen trok. De nieuwe voorstelling gaat over het wel en wee van een groep Feyenoord supporters.

Wat zou jij doen als er misschien een 020 fan boven je in de studentenkamer komt wonen?

Dit is één van de hilarische onderwerpen die in deze succesvolle voorstelling naar voren komt. Het is een voorstelling vol met Feyenoord liedjes, harde grappen en vele historische videobeelden! Gespeeld door echte Feyenoord supporters!!!
Voor meer informatie: www.rotterdamswijktheater.nl




Tags

voorstelling kameraden rotterdamswijktheater theatervoorstelling aanvang anamaria grappen hilarische jarig rotterdams studentenkamer telefoonnummer theaterproductie vrijkaarten wee wijktheater zuidplein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda