Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord rekent op vertrek De Guzman in winterstop, zaakwaarnemer afwachtend

10 december 2009 18:47

Verslaggever: K

Bij Feyenoord verwachten ze Jonathan De Guzman in de winterstop van de hand te doen, zo wordt gemeld door het Algemeen Dagblad. Een rentree van De Guzman ging de laatste twee weken steeds op het laatste moment niet door. Geruchten dat hij niet in actie komt, om geen risico te nemen met het oog op een transfer, worden tegengesproken.

"Of De Guzman vertrekt tijdens de winterstop? Persoonlijk acht ik die kans groot," aldus Mario Been in een reactie. Volgens de zaakwaarnemer van De Guzman houden Valencia en Chelsea, die afgelopen zomer interesse hadden, zich voorlopig stil. "Er is geen nieuws op dat vlak."




Tags

guzman afwachtend chelsea jonathan valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gegadigden gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda