Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar wacht mogelijke uitnodiging Oranje rustig af

9 december 2009 19:54

Verslaggever: K

In steeds meer media en interviews staat te lezen dat Ron Vlaar dichtbij een rentree is in het Nederlands elftal. Zijn ploeggenoten denken dat Vlaar klaar is voor Oranje, zo staat te lezen in de nieuwe uitgave van ProVoetbal. Bahia: "Ik denk dat Ron een grote kans maakt op Oranje. Hij mist nooit een wedstrijd of training, verzorgt zijn lichaam goed en is altijd met het spelletje bezig." Tomasson: "Als hij zo doorgaat maakt hij een grote kans op het WK."

In een reactie liet Ron Vlaar weten het allemaal rustig af te wachten. "Ik wil gewoon fit blijven en me blijven ontwikkelen. Als ik dicht tegen Oranje aan zit, hoor ik het vanzelf wel."




Tags

oranje vlaar ron bahia provoetbal tomasson verzorgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.498 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda