Transparent
Inloggen
Sluiten

Babovic: ik ben gewoon temperamentvol

6 december 2009 19:37

Stefan Babovic deed de wedstrijd van Feyenoord doen kantelen met zijn gelijkmaker. Vervolgens trok hij van blijdschap zijn shirt uit waarvoor hij een gele kaart kreeg. Been daarover op Telegraaf.nl: "Tsja, wat moet je ermee? Het lijkt wel of ik in mijn carrière door dergelijke spelers word achtervolgd. Vooruit dan maar, Stefan is een fantastische gozer en een winnaar. En het was inderdaad een mooi doelpunt. Maar om daar nou je shirt voor uit te trekken in deze kou. Maar ik neem het op de koop toe."

Babovic in een reactie op Feyenoord.nl: "Ik weet dat het een gele kaart kost, maar ik was zo blij dat ik daar niet aan dacht. Er kwam enige frustratie vrij omdat ik een maand onterecht niet heb mogen spelen", refereerde Babovic aan de schorsing die hij kreeg na een rode kaart tegen Ajax. "Maar ik ben ook gewoon temperamentvol. Ik word altijd wild na een doelpunt. Ik wilde me vandaag heel graag bewijzen en scoren voor Feyenoord. Dit is mijn comeback. Als ik een boete krijg, zal ik hem zonder tegenzin betalen."




Tags

babovic temperamentvol stefan achtervolgd blijdschap kantelen kou tegenzin telegraaf tsja wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda