Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker gaat ook met Barcelona en Italiaanse clubs praten

4 december 2009 09:34

Verslaggever: K

Na Real Madrid gaat Leo Beenhakker ook met Barcelona en Italiaanse clubs om de tafel om te kijken of hij spelers gratis los kan krijgen. Beenhakker in De Telegraaf: "Het is bekend dat ik aan het kijken ben naar een oplossing om ons in de winterstop met een spits te versterken zonder dat we daar financiële middelen voor hebben", aldus Beenhakker. "Een van de mogelijkheden zou kunnen zijn om jonge spelers, die niet aan de bak komen bij zo'n absolute topclub omdat ze Kaka, Lionel Messi of Raul voor zich hebben, bij ons ervaring op te laten doen. Met het oog daarop ben ik nu mijn hele netwerk aan het uitdiepen. Niet alleen in Spanje, maar bijvoorbeeld ook bij de Italiaanse topclubs."




Tags

beenhakker barcelona kaka leo madrid messi raul telegraaf uitdiepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.587 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong kkd koeman leipzig middenveldert mijns milambo pepi pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment