Transparent
Inloggen
Sluiten

Fer vraagt fans Bruins te steunen

22 november 2009 21:20 - Sportweek.nl

Verslaggever: K

Kritische reacties van fans bij de invalbeurt van Luigi bruins leidden ertoe dat Leroy Fer openlijk de Feyenoord fans vroeg om Bruins te steunen. Tegenover Sportweek deed de middenvelder die oproep. "Hij traint nu gewoon hartstikke goed, laat zien dat-ie weer op de goede weg is. Dus verdient hij alle steun. Ik denk dat het met íedere speler wat doet als hij niet door zijn eigen publiek wordt gesteund. Je ziet dat hij nu heel erg zijn best doet om zijn oude niveau weer te halen, maar toch krijgt hij niet altijd de steun van de supporters. Het is jammer dat ze zo met hem omgaan. Ik vind dat ze iedere speler moeten blijven steunen, dus ook Luigi. Dat ik dit nu via de media naar buiten breng is denk ik het beste, want ik kan moeilijk elke supporter afzonderlijk afgaan."

Meer op Sportweek.nl




Tags

bruins fer luigi afgaan afzonderlijk sportweek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda