Feyenoord gelijk tegen FC Utrecht: 0-0

22 november 2009 14:25

Feyenoord kwam in het directe duel tegen FC Utrecht om de vierde plaats op de ranglijst niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Op die uitslag was niet zo heel veel af te dingen.

In de eerste helft hield Feyenoord het verdedigend wel behoorlijk dicht, maar kon het zelf aanvallend niets creëren. De beste kans was nog voor FC Utrecht via Mulenga. De tweede helft was aantrekkelijker. Er kwam meer leven in de wedstrijd al werd het nooit goed. Na een uur spelen bracht Been Makaay en Bruins in het veld. Dat had wel succes in het wedstrijdbeeld. Het spel van Feyenoord werd vervolgens beter. Invaller Bruins leek zelfs dichtbij een doelpunt. Hij passeerde doelman Vorm, maar zag zijn inzet op de lijn gestopt.