Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Wijnaldum, schorsing Biseswar

13 november 2009 23:00

Verslaggever: K

Georgino Wijnaldum liep in het duel tegen Liechtenstein een kneuzing op de enkel op. Bondscoach Pot daarover in een eerste reacte: 'We moeten afwachten of ze dinsdag mee kunnen doen.'

De bondscoach noemde verder de gele kaart van uitblinker Diego Biseswar 'Ongelooflijk stom'. Biseswar treuzelde te lang bij een vrije trap. De man van de drie assists mist daardoor dinsdag het cruciale duel van Jong Oranje tegen Jong Spanje.

Biseswar: "We zouden een variant doen, maar ik zag bij de eerste keer dat ik kwam inlopen dat het niet goed stond." Biseswar maakte zich klaar voor een nieuwe aanloop, maar opnieuw hield hij halverwege in. "Ik werd geroepen om te wachten. En voor ik het wist hield de scheids ineens een gele kaart omhoog. Het ging direct door mijn hoofd dat ik Spanje nu moet missen. Zo zonde. Daarom, ik had liever één assist ingeleverd en dan die gele kaart gekregen."




Tags

biseswar wijnaldum jong diego georgino inlopen kneuzing liechtenstein oranje reacte scheids stom treuzelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer