Feyenoord speelt gelijk tegen AZ: 1-1

8 november 2009 16:22

Feyenoord heeft uit bij AZ gelijkgespeeld. In Alkmaar werd het zondagmiddag 1-1. Cisse scoorde na vijf minuten de openingstreffer. In de tweede helft kwamen de Alkmaarders langszij. Het gelijkspel deed wel recht aan de verhoudingen in het veld.

Feyenoord kwam in de eerste helft niet in de problemen tegen AZ. Al snel kwam de ploeg op voorsprong. Cisse, startend in de basis als centrumspits, werd weggestuurd en schoot in de verre hoek binnen na vijf minuten.

Na rust kwam er een ander AZ in het veld. De tegenstander speelde agressiever en zette Feyenoord bij vlagen goed vast. Feyenoord had het daar moeilijk mee. De gelijkmaker van Holman, die wegliep bij El Ahmadi was dan ook verdiend te noemen.

In de slotminuut leek André Bahia Feyenoord alsnog naar een zege te koppen uit een vrije trap van invaller Luigi Bruins. Het doelpunt werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel.