Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt 2-2 tegen Spartak Moskou

18 september 2001 20:14

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft vanavond in haar eerste wedstrijd in de Champions League in Moskou met 2-2 gelijkgespeeld tegen gastheer Spartak Moskou. Feyenoord begon uitstekend en kwam op 0-1 door een afstandschot van paul Bosvelt. Pas in de tweede helft kreeg Feyenoord het moeilijk en drukten de Russen Feyenoord volledig terug. Via een counter bracht Tomasson de ploeg tegen de verhouding in zelfs op een 0-2 voorsprong.

Vervolgens liepen de Russen Feyenoord een beetje onder de voet en was het aan Zoetebier te danken dat het uiteindelijk nog 2-2 bleef na doelpunten van Robson en Bestjastnich.

Daardoor kan Feyenoord achteraf gezien in ieder geval heel erg tevreden zijn met de vertoonde prestaties en uiteindelijk het behaalde punt. Uit tegen de als vooraf als concurrent voor de tweede plaats bestempelde Russen mag gezien worden als een uitstekend resultaat en een goed vooruitzicht voor de rest van de wedstrijden.

Meer op




Tags

russen spartak afstandschot bestempelde bestjastnich bosvelt counter danken drukten gastheer robson tomasson verhouding vooruitzicht zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda