Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruime nederlaag voor Feyenoord

1 november 2009 14:26

Feyenoord is er niet in geslaagd een goed resultaat weg te halen uit Amsterdam. De ploeg verloor met 5-1. Landzaat maakte het enige doelpunt voor Feyenoord.

Na een moeizaam eerste kwartier, werd Feyenoord steeds sterker. De beste kans was er ook voor Vlaar, die een afstandschot op de paal schoot. Vlak voor rust was het duel echter binnen een minuut gespeeld. Eerst was het De Zeeuw die door Fer was losgelaten en de 1-0 binnen kon schieten. Vervolgens kreeg Babovic rood voor een vermeende elleboogstoot. Even daarvoor bespaarde Blom datzelfde lot voor Suarez.

Direct na rust zorgde Urby Emanuelson ervoor dat de wedstrijd definitief beslist werd via een afstandschot . Vevrolgens liep Ajax verder uit. Eerst was het Van der Wiel die voor de 3-0 zorgde. Landzaat deed nog iets terug met een prachtige stiftbal. Vervolgens waren het De Zeeuw en Suarez die voor de 4-1 en 5-1 zorgden. De laatste kwam in blessuretijd tot stand vanaf de strafschopspits. Van Dijk kreeg rood en een penalty tegen voor het neerhalen van Suarez. Erwin Mulder moest daarom nog het veld in om als enige actie te proberen de penalty te stoppen. Dat zou uiteindelijk niet lukken.




Tags

suarez afstandschot landzaat babovic bespaarde blom dijk elleboogstoot emanuelson erwin fer losgelaten lot mulder neerhalen stiftbal strafschopspits urby vevrolgens vlaar wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda