Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel fans bij laatste training Feyenoord in aanloop naar klassieker

31 oktober 2009 13:58 - www.feyenoordtraining.nl

Veel fans waren zaterdag op de laatste training van de selectie voorafgaand aan de klassieker afgekomen, om de spelers een hart onder de riem te steken. Het hoe en waarom maakt niet uit als er morgen maar geen punten worden verspeelt, zo was het gesprek aan de zijlijn. Gelukkig zijn er geen nieuwe blessure gevallen bijgekomen. Andwele Slory speelt zoals Been al aangaf vrijdag voor Roy Makaay in de spits. Dat Feyenoord door deze verandering duidelijk in snelheid sterker wordt, was goed te zien op de training. Been drong er bij zijn spelers op aan om vooral scherp te zijn. Iets wat door de supporters duidelijk werd onderstreept.

Foto's laatste training op www.feyenoordtraining.nl

Meer op www.feyenoordtraining.nl




Tags

klassieker afgekomen andwele bijgekomen drong feyenoordtraining foto makaay riem slory zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.500 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter sildenafil slot timber twente wehave wieffer yoda