Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verwacht nieuwe boete UEFA

16 maart 2000 22:26 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Nadat de vorige boete nog niet gegeven is door de UEFA (Er loopt namelijk een onderzoek naar aanleiding van het gooien van een blikje bier op het veld.) kondigt de volgende zich al weer aan. tegen Chelsea ontplofte er een vuurwerkbom op het veld en dat staat bij de UEFA altijd garant voor een boete.

Het verleden van Feyenoord in aanmerking genomen, wacht Feyenoord opnieuw een fikse boete. Al heeft de club inkomsten genoeg overgehouden aan de Champions League, de dure boetes liggen de club toch zwaar. Met de reputatie van Feyenoord kan het ook weinig riskeren omdat er behoorlijk door de tuchtcommissie van de UEFA op Feyenoord gelet wordt.

Meer op Rotterdams Dagblad




Tags

uefa bier blikje chelsea garant gelet ontplofte overgehouden reputatie riskeren tuchtcommissie vuurwerkbom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg