Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 1-0 van VVV

24 oktober 2009 21:43

Feyenoord heeft in een hele matige wedstrijd gewonnen van VVV-Venlo. Zaterdagavond werd het in de Kuip 1-0 voor Feyenoord. Landzaat scoorde halverwege de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd.

Feyenoord mocht met de kleine zege zeker niet ontevreden zijn. De ploeg creëerde nauwelijks kansen en zag dat VVV meer initiatief toonde. Na het fluitsignaal steeg er ondanks de zege zelfs een klein fluitconcert op in de Kuip. Het doelpunt kwam tot stand in de 27ste minuut. Bij een voorzet van Roy Makaay, vervanger voor de geschorste Tomasson, liet de VVV doelman de bal los en kon Landzaat Feyenoord op 1-0 zetten.




Tags

vvv kuip landzaat creeerde fluitconcert fluitsignaal makaay tomasson

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.492 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda