Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay: intentie om te blijven

24 oktober 2009 11:40

Roy Makaay laat in een interview in De Telegraaf weten blij te zijn met de nieuwe kans die hij nu krijgt de komende wedstrijden na zijn verbanning uit de basis. "Ik baalde stevig, was teleurgesteld. Ik was het er niet mee eens, maar heb me constructief opgesteld. De eerste training daarna was ik er met m'n hoofd niet bij, maar vervolgens heb ik de knop omgezet. Wachten op mijn kans en tot die tijd goed trainen, mezelf positief opstellen in de groep en elke invalbeurt doen wat van me wordt gevraagd."

Volgens Makaay is hij die opstelling verplicht naar Feyenoord, z'n medespelers en het publiek. "Die kunnen het toch niet helpen dat de trainer mij op de bank houdt. Ik ben zonder enige tegenzin gewoon blijven trainen, heb nooit afgezegd vanwege pijntjes of andere smoesjes. Het kostte me geen moeite omdat voetbal voor mij plezier is en iedereen bij Feyenoord - net als ik - normaal bleef doen. Ik heb ook nooit een hint gekregen dat het financieel beter zou zijn voor de club als ik zou vertrekken. Sterker, ik heb met Feyenoord juist een financiële regeling (betaling uitgesmeerd over lange termijn red.) getroffen om ze extra lucht te geven."

In augustus was er trouwens wel interesse van diverse clubs voor het fantoom Makaay. "Maar van die clubs kon ik niet warm of koud worden. Ondanks een paar reservebeurten voel ik me thuis bij Feyenoord en heb ik de intentie om mijn contract tot medio 2010 uit te dienen. Als er een droomclub komt in de winter? Dan ben ik misschien bereid om te praten, maar dat geldt - denk ik - voor elke speler bij elke club."

Meer: De Telegraaf




Tags

makaay telegraaf baalde betaling droomclub fantoom hint knop lucht pijntjes regeling reservebeurten tegenzin uitgesmeerd verbanning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.539 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena gimenez gio kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wehave wieffer