Transparent
Inloggen
Sluiten

Nijhuis: bedolven onder complimenten

20 oktober 2009 18:21

Verslaggever: K

Bas Nijhuis laat weten bedolven te zijn onder de complimenten voor zijn optreden bij het duel tussen Sparta en Feyenoord. 'Ik ben bedolven onder de complimenten. Ik heb er werkelijk honderd procent van genoten." Hij kreeg de complimenten uit allerlei hoeken. "Van vrienden, familie en kennissen. Maar ook uit de voetbalwereld. Van oud-scheidsrechters die bij de KNVB werken als René Temmink, Hans Reijgwart en Jaap Uilenberg. Rien Koopman kwam mij al in de kleedkamer opzoeken. En Mario Been toonde klasse door de schuld bij zijn spelers neer te leggen. Ik hoop dat ik voor komend weekeinde weer een mooi duel mag fluiten. Dit smaakt naar meer."

"Bas Nijhuis heeft in Rotterdam een uitstekend signaal afgegeven," zegt scheidsrechtersbaas Uilenberg. "Hij nam de juiste beslissingen. Bas heeft direct na het duel mijn complimenten ontvangen. Dat hij een goede scheidsrechter is, stond al vast. Als je de derby tussen Sparta en Feyenoord mag fluiten, kan je echt wel iets."

Mario van den Ende en Dick Jol liet weten het echter overduidelijke rode kaarten te vinden en de complimenten dan ook een beetje overbodig te vinden. Jol in het Algemeen Dagblad: "Als je deze rode kaarten niet trekt, heb je als scheidsrechter helemaal niets op de voetbalvelden te zoeken. Daarbij vond ik dat André Bahia weldegelijk een duwfout maakte bij Erik Falkenburg bij de 0-1 van Feyenoord. Die treffer had afgekeurd moeten worden. De KNVB ziet dit waarschijnlijk als het hoogtepunt van de arbitrage dit seizoen. Maar Nijhuis mag er niet lang op teren, zaterdag begint hij weer gewoon op nul."




Tags

nijhuis jol knvb sparta uilenberg afgegeven arbitrage bahia derby duwfout ende falkenburg hans kennissen koopman reijgwart rien scheidsrechtersbaas smaakt temmink voetbalvelden weekeinde weldegelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki