Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - De Graafschap

15 september 2001 12:52

Verslaggever: RvN

Feyenoord staat vanavond om 20.00 uur in de eigen Kuip tegeover De Graafschap. De wedstrijd staat onder leiding bij de bij Feyenoord fans immer populaire Roelof Luinge. Bij Feyenoord ontbreken zoals al eerder gemeld Van Wonderen, Van Haaren en Elmander. Van Haaren is op de weg terug, Elmander kampt nog met naweeen van een blessure opgelopen in de wedstrijd van Jong Zweden tegen Jong Turkije. Van Wonderen zal vervangen worden door Ulrich van Gobbel.

Verder zijn er geen verrassingen te verwachten in de opstelling. Ono zal voor de tweede keer zijn opwachting gaan maken in de basis van feyenoord. Vermoedelijke basiself van Van Marwijk: Zoetebier, Emerton, De Haan, Van Gobbel, Rzasa, Bosvelt, Tomasson, Paauwe, Kalou, Van Hooijdonk en Ono.

Bij De Graafschap ontbreken de geschorste Bot en de geblesseerde Van der Kruys. De Graafschap begon de competitie goed met 7 punten uit 4 wedstrijden hetgeen hen op een 5e plaats op de ranglijst brengt, nog voor PSV om maar een voorbeeld te noemen.

Meer op




Tags

graafschap elmander gobbel haaren jong ono voorbeschouwing wonderen basiself bosvelt bot emerton haan hooijdonk kalou kruys kuip luinge marwijk naweeen opwachting paauwe roelof rzasa tegeover tomasson turkije ulrich verrassingen zoetebier zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda