Transparent
Inloggen
Sluiten

Volgende week signeert Coen Moulijn nieuwe biografie

16 oktober 2009 20:30

Verslaggever: K

Op zaterdag 24 oktober signeert Coen Moulijn zijn biografie bij Boekhandel Van Rietschoten. Dichtbij het Feijenoord stadion waar Coen zoveel mooie momenten heeft gemaakt signeert hij dan zijn biografie voor de liefhebber die als eerste dit boekwerk wil hebben.

In dezelfde serie waarin eerder de monumentale boekwerken over Johan Cruijff en Willem van Hanegem uitkwamen, zal nu het levensverhaal - in woord en beeld - van de onvergetelijke Feyenoorder Coen Moulijn verschijnen.

Ook 37 jaar na zijn afscheid als voetballer is de linksbuiten van weleer nog altijd een begrip in de Kuip. Net als met Cruijff en Van Hanegem het geval is, behoort Moulijn tot de voetballers die bij leven al een legende zijn. In het 528 bladzijden dikke boek over de onbetwiste 'Mister Feyenoord' kan de ware voetballiefhebber nog eens terugkeren naar de mooiste periode uit de roemrijke geschiedenis van Feyenoord.

Tussen 1955 en 1972 was de superieure linksbuiten altijd de held van het Legioen. In die tijd werd vaak beweerd dat de Kuip al volstroomde wanneer Coen en de even legendarische voorzitter Cor Kieboom alleen maar rond de middenstip gingen klaverjassen.

Het boek is geschreven door de journalisten Hugo Borst, Cees van Cuilenborg, Johan Derksen, Michel van Egmond, Wilfried de Jong, Bert Nederlof, Chris van Nijnatten, Peter Ouwerkerk, Jan D. Swart, Rob Vente, Matty Verkamman en Jaap Visser.

Locatie: Boekhandel Van Rietschoten
Adres: Keizerswaard 8
Winkelcentrum Keizerswaard (gratis parkeren op het parkeerdek)
Datum: 24 oktober
Tijdstip: 14.00 uur
Tags

moulijn biografie signeert boek boekhandel hanegem keizerswaard kuip linksbuiten rietschoten adres bladzijden boekwerk boekwerken borst cuilenborg derksen egmond jong kieboom klaverjassen legende legioen levensverhaal locatie matty michel middenstip mister monumentale nederlof nijnatten onvergetelijke ouwerkerk parkeerdek parkeren superieure uitkwamen vente verkamman visser voetballiefhebber volstroomde wilfried winkelcentrum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.814 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki