Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na afloop

14 maart 2000 23:11

Verslaggever: RvN

Kees van Wonderen liet na afloop weten teleurgesteld te zijn, maar dat hij weinig had aan te merken op de nederlaag. 'We hebben het geprobeerd, maar net als in Londen kwamen we gewoon tekort, dan houdt het op'.

Feyenoord zat slechts een minuut of 10 echt in de wedstrijd. Door de wisseling van systeem waarbij kalou in het veld kwam en Feyenoord met twee diepe spitsen ging spelen, kon het Chelsea onder druk zetten en zelfs de gelijkmaker scoren. Feyenoord hoopte vervolgens door te zetten, maar een goal van Chelsea zorgde ervoor dat er iets knakte bij de Rotterdammers, aldus Van Wonderen.

Ook Beenhakker vond de eerste helft zeer matig, onrustig. 'We kwamen in de eerste helft helemaal niet aan voetballen toe. Het was allemaal erg matig in die periode. Ik denk een gevolg van het hoge verwachtingspatroon. Het willen winnen werd moeten winnen en dan wordt de spanning gewoon te groot.'

Ondanks dat een ieder zich bewust was dat de kansen op het behalen van de volgende ronde kleiner zijn geworden, hebben alle Feyenoorders nog goede hoop door te gaan naar de volgende ronde door een overwinning in Marseille en een gunstig resultaat in Londen voor Chelsea tegen Lazio Roma.

Meer op




Tags

chelsea londen wonderen beenhakker kalou knakte lazio marseille roma wisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki