Feyenoord wint met 3-0 van RKC Waalwijk

3 oktober 2009 22:35

In een matige wedstrijd heeft Feyenoord gewonnen van RKC Waalwijk. In de Kuip werd het 3-0 voor de Rotterdammers. Slory, een eigen doelpunt van Varela en Wijnaldum kwamen op het scorebord.

Feyenoord kende weinig problemen met RKC Waalwijk. De Rotterdammers gaven nauwelijks iets weg achterin. Aanvallend had Feyenoord diverse mogelijkheden in de eerste helft. Het bleef beperkt tot de 1-0 van Slory. Hij rondde een uitstekende pass van aanvoerder Van Bronckhorst goed af.

Na rust was het matig wat Feyenoord liet zien. Een kwartier voor tijd besliste de ploeg dan toch de wedstrijd. Na een snelle aanval gleden Tomasson en Varela naar de bal. De laatste kreeg het doelpunt op zijn naam als eigen goal. In de laatste minuut zorgde Wijnaldum nog voor een leuke afsluiting voor de fans door de 3-0 te maken.