Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen sprake van transfer Castaignos

26 september 2009 09:26

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad meldt dat er inmiddels geen sprake meer is van een transfer van Luc Castaignos. Hoe concreet die interesse was, blijft onduidelijk. Volgens het Algemeen Dagblad heeft zijn directe omgeving laten weten dat het verhaal dat de spits bij een eventuele verkoop terug verhuurd zou willen worden aan Feyenoord in ieder geval onzin. Daar is volgens de familie van de Schiedammer zelfs nooit sprake van geweest. Wel is er door het gezin Castaignos gesproken met 'iemand' van Arsenal. De Engelse club volgde hem enkele maanden met interesse. Nooit zou volgens het AD één van de grote Britse clubs zich concreet bij Feyenoord hebben gemeld. "Die interesse was er wel, maar Luc en zijn ouders vonden het verstandiger om voorlopig bij Feyenoord te blijven," meldt zaakwaarnemer Treffers nu in een reactie.

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

castaignos arsenal onzin schiedammer verstandiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.533 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot benita bronckhorst degradatie eredivisie fildena geertruida gio kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot stuivenberg twente wieffer willykment