Transparent
Inloggen
Sluiten

Cissé weer in actie op training zaterdag

19 september 2009 13:20 - feyenoordtraining.nl

Verslaggever: K

Goed nieuws was er zaterdag vanaf het trainingsveld te melden over de blessure van Sekou Cisse. De linkerspits trainde vandaag gewoon vol mee met de groep en staat zondag in de wedstrijd tegen PSV naar verwachting gewoon in de basis. De basis is dezelfde als tegen Willem II alleen is Leerdam de vervanger van Fernandez. Kelvin Leerdam was al een kwartier bezig met de training voordat de rest van de groep het veld betrad. Opvallend was tijdens de training dat Stefan Babovic een echte versterking lijkt te zijn. Zijn loopvermogen en traptechniek vielen in positieve zin op. De verwachting is dat hij net als de jonge Bart Schenkeveld bij de wedstrijd selectie zit.

Foto's van de laatste training vind je op Feyenoordtraining.nl

Meer op feyenoordtraining.nl




Tags

cisse leerdam babovic fernandez feyenoordtraining foto kelvin linkerspits schenkeveld stefan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki