Transparent
Inloggen
Sluiten

'Werk pas klaar als we op de Coolsingel staan'

19 september 2009 10:07

Verslaggever: K

In een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad laat Leo Beenhakker weten dat hij een stabiele club wil neerzetten die jaarlijks om de titel strijd. Wanneer mijn werk af is? "Heel simpel gesteld: als we op de Coolsingel staan. Dan zit je in een situatie dat je enorme stappen gemaakt hebt. En niet per ongeluk. Structureel. Bovenaan meedoen en af en toe een transfer als met Royston Drenthe maken. Stabiliteit creëren. Dan is het af. Als we nu meteen op de Coolsingel staan is het nog niet af. Gluiperig een keertje kampioen worden mag, graag zelfs. Maar daar moet je jezelf niet rijk mee rekenen."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

coolsingel beenhakker drenthe gluiperig keertje leo ongeluk royston titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.455 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda