Transparent
Inloggen
Sluiten

Cissé loopt kneuzing op aan zijn voet

19 september 2009 08:43

Verslaggever: K

Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat Sekou Cissé een kneuzing aan zijn voet heeft opgelopen. "Er is niks kapot. Misschien kan ik toch spelen met een verdoving aldus de aanvaller zelf in De Telegraaf. Been is daar geen voorstander van. "Tachtig procent is niet genoeg. Ik kan alleen spelers gebruiken die 100 procent fit zijn, zowel fysiek als mentaal. En Diego heeft zich in zijn invalbeurten laten zien als een prima alternatief."

Been verwijt Cissé het niet eerder verteld te hebben. "Hij vertelde me dat hij al twee weken last heeft van die voet en dat het invloed heeft gehad op zijn spel. Dat wist ik niet. Hij praat er niet zoveel over, maar zal dergelijke zaken voortaan wel wat beter moeten communiceren met ons, zodat we weten wat er speelt en er rekening mee kunnen houden."




Tags

cisse kneuzing communiceren diego telegraaf verdoving voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.482 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb