Transparent
Inloggen
Sluiten

Darley weer terug op het veld

17 september 2009 19:05 - feyenoordtraining.nl

Verslaggever: K

In de aanloop naar de wedstrijd tegen PSV zagen we gelukkig weer keeper Darley op het trainingsveld lopen. Het was de eerste keer weer op het veld na een langdurige afwezigheid.

De training van de selectie stond donderdag voornamelijk uit het zuiver passen. Na afloop van deze oefensessie werd er een partij gespeeld. Mario Been gaf ook een ieder opdracht om scheenbeschermers aan te trekken. Dit was geen overbodige luxe want nadat Slory vol doorging om te scoren blokte Mulder het been en de bal. Er werd gedacht aan een zware blessure maar gelukkig viel dit alles mee. Slory stopte met de partijvorm maar zal morgen naar verwachting gewoon weer mee kunnen doen met de training.

Foto's van de training vind je op www.feyenoordtraining.nl

Meer op feyenoordtraining.nl
Tags

darley slory blokte feyenoordtraining foto mulder oefensessie overbodige scheenbeschermers zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.172 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave