Feyenoord weer aan kop van ranglijst

8 september 2001 21:55

Feyenoord heeft via een solide 0-3 overwinning op NEC Nijmegen de kop van de ranglijst weer teruggepakt. Voor Feyenoord scoorden kalou (voor rust) en Tomasson (na rust). De Japanner Shinji Ono maakte zijn debuut in de basis van Feyenoord. Door de overwinning staat Feyenoord weer bovenaan, met een doelsaldo van 11-2 en 9 punten uit 4 wedstrijden. Het heeft 2 punten voorsprong op Ajax (dat een wedstrijd minder gespeeld heeft) en 2 punten op PSV.

[Later vindt u op deze site een uitgebreid wedstrijdverslag (aan de rechterkant op de voorpagina]