Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: een kantoortje had Leo al

12 september 2009 21:43 - De Telegraaf

Verslaggever: K

Leo Beenhakker was de afgelopen maanden al heel erg actief voor Feyenoord, maar wilde dat voor de Polen zoveel mogelijk stilhouden. Nu zijn ontslag een feit is, kan hij zich ook formeel opwerpen als technisch directeur. "Natuurlijk is het vervelend voor Leo hoe het met Polen is afgelopen, maar voor Feyenoord is het positief als hij er elke dag is. Dan wordt alles een stuk duidelijker en gemakkelijker. Een eigen kantoortje naast de trainerskamer heeft hij al. Ik denk dat ik dat nu wel mag zeggen.”

Tegenover De Telegraaf liet Mario Been weten dat de scouting een belangrijk aandachtspunt wordt voor Beenhakker: "Je kunt wel overal gaan scouten, maar zijn die spelers ook haalbaar voor ons? In ieder geval moet je alles inventariseren. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren als we een van onze grote talenten voor een goed bedrag zouden verkopen? Voor een deel zal dat terugkeren in het ’kleine’ financiële gat dat we hebben, maar daarbij zullen we ook inventief moeten zijn. Daarin is Leo heel belangrijk. Met hem komt er zowel nationaal als internationaal natuurlijk wel iemand binnen. Hij heeft een absolute meerwaarde voor Feyenoord."

Meer: De Telegraaf

Meer op De Telegraaf




Tags

leo kantoortje beenhakker polen telegraaf aandachtspunt duidelijker formeel gemakkelijker inventariseren inventief opwerpen scouten stilhouden trainerskamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.522 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave