Dudek verliest eerste duel met Liverpool

8 september 2001 18:27 - Fanclub Dudek

Zijn eerste duel met Liverpool is voor Dudek niet best verlopen. De thuiswedstrijd op Anfield Road tegen Aston Villa ging met 1-3 verloren (na een ruststand van 0-1). Na rust scoorde Gerrard voor Liverpool de gelijkmaker en toen leek het erop dat Liverpool beter in de wedstrijd kwam. Aston Villa scoorde vervolgens echter nog 2 keer via de counter en toen was het over voor Liverpool. Gerrard kreeg in de 70e minuut een rode kaart na een charge op oud Feyenoorder Boateng.

Het is het 2e verlies op rij voor Liverpool waardoor de ploeg van Dudek op de 15e plaats staat met 3 punten uit 3 wedstrijden. Het is de bedoeling dat de Pool woensdag afscheid komt nemen van het Feyenoord publiek rondom Feyenoord - Bayern.