Transparent
Inloggen
Sluiten

Babovic: via Feyenoord naar het WK

1 september 2009 17:13 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Nieuwe aanwinst Feyenoord laat op Feyenoord.nl weten door zijn overgang naar Feyenoord weer in de picture te willen komen voor het nationale elftal van Servie. ‘Ik ben daar niet voor opgeroepen, omdat ik tijdelijk zonder club zat, maar ik wil aan het eind van dit seizoen heel graag naar het WK. Ik zal alles geven om mijn plaats in het nationale team weer te verdienen."

"De Nederlandse competitie is denk ik de beste voor jonge spelers, dus ik hoop me hier te ontwikkelen. Feyenoord is voor mij de beste club van Nederland, al hebben ze een minder jaar achter de rug. Dit jaar gaat het gelukkig alweer een stuk beter. Feyenoord heeft een goed team met hele goede spelers, dus ik zal elke training honderd procent geven om mezelf te laten zien aan de trainer. Ik vind het een voorrecht om voor deze club te spelen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

babovic nederland picture voorrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave