Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay doorbreekt stilzwijgen

31 augustus 2009 07:09

Verslaggever: K

Na afloop van het duel tegen FC Twente waarin hij als invaller een hoofdrol speelde door de penalty te benutten in blessuretijd, doorbrak Roy Makaay het stilzwijgen. Makaay tegenover De Telegraaf: "Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, die me vertelde, dat het boek niet dicht is. Ik concentreer me daarom op het terugveroveren van mijn plekje. Bij Bayern München heb ik ook wel eens een tijdje op de bank gezeten. Dan is het wachten op je kans en goed blijven trainen. Dat moment komt altijd weer. Ik ben twee jaar geleden, na tien jaar in het buitenland, met mijn gezin teruggekeerd naar Nederland. We hebben het goed naar onze zin. Ga er maar van uit dat ik volgende week nog in een Feyenoord-shirt rondloop." En tegenover Radio Rijnmond: "Dit is een mooie club. Dan moet er wel iets heel geweldigs voor terugkomen om te overwegen te vertrekken. En dat zal wel niet gebeuren."

De spits liet tegenover Radio Rijnmond weten dat er geen twijfel bij hem was over het nemen van de penalty. "Als ik op het veld sta, neem ik de penalty’s. Dat weet iedereen" aldus Makaay over de rangorde in het elftal.




Tags

makaay stilzwijgen doorbreekt rijnmond bayern boek concentreer doorbrak geweldigs nederland rangorde rondloop telegraaf terugveroveren twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.311 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki