Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing NEC - Feyenoord; Ono in de basis?

6 september 2001 22:39

Verslaggever: RvN

Zaterdagavond speelt Feyenoord in De Goffert de competitiewedstrijd tegen NEC. De wedstrijd geldt als voorbereiding op het duel tegen Bayern Munchen. In een lekkervolle De Goffert (voor Feyenoord fans uitverkocht, voor NEC fans zijn er nog slechts een paar kaarten beschikbaar) kan Feyenoord de nederlaag tegen Ajax en Bosvelt en Van Hooijdonk het echec van Oranje wegspelen. Genoeg redenen om te voorkomen dat de ploeg al verder vooruit gaat kijken naar aanstaande woensdag. Vrijdag is de laatste training om 10.30 uur.

Het zal in ieder geval de eerste wedstrijd zijn van Edwin Zoetebier als eerste keeper bij Feyenoord. Van Marwijk kent verder personele problemen door blessures van Collen, Van Haaren, Smolarek en Leonardo. Of een van de twee buitenspelers op tijd fit is, is nog onduidelijk. Als dat niet het geval is, zou de Japanner Ono wel eens zijn debuut in het eerste elftal kunnen gaan maken.

Bij tegenstander NEC komt feyenoord oud feyenoord en Excelsior speler Jarda Simr tegen. Hij heeft nog geen basisplaats af kunnen dwingen in Nijmegen. Vorig jaar won Feyenoord nog twee keer in Nijmegen, zowel voor de beker als in de competitie (resp 1-2 en 1-3).

Op het Forum wordt al uitgebreid vooruitgekeken naar deze wedstrijd: Klik hier

Meer op




Tags

ono goffert voorbeschouwing bayern bosvelt buitenspelers collen echec excelsior haaren hooijdonk jarda lekkervolle leonardo marwijk oranje resp simr smolarek vooruitgekeken wegspelen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda